miercuri, 1 februarie 2012

Bucatarie moderna pal si mdf vopsit, blaturi hi-macs alb mat

Am reusit de curand sa fotografiem un proiect finalizat la inceputul lunii ianuarie, o bucatarie moderna,de dimensiuni generoase, combinatie pal si mdf vopsit lucios,cu blaturile de lucru din hi-macs alb mat. Este un proiect de bucatarie cu un design frumos si modern, dar in acelasi timp este si foarte functionala(dupa cum ne marturisesc beneficiarii).
Prioritatile si cerintele pentru acest proiect au fost foarte bine gandite si analizate impreuna cu beneficiarii. S-a dorit o bucatarie cu mult spatiu de depozitare, functionala, cu o insula pentru gatit, cu zona de luat masa pentru 4 persoane, cu amplasarea bine gandita a tuturor electrocasnicelor, si nu in ultimul rand cu un design aparte. Toate sistemele folosite sunt sisteme profesionale de deschidere, de depozitare si de compartimentare, toate fiind prevazute cu amortizare.
In zona insulei, unde se afla plita, avem cateva insertii metalice in blatul de hi-macs, iar in zona chiuvetei avem cateva frezari in hi-macs pentru partea de stors vase.
Cele 2 tipuri de manere (cele lungi metalice, si cele cu fata de sticla transparenta) au fost aduse pe comanda speciala, si dau un efect aparte intregului ansamblu.
Cu siguranta cea mai mare rasplata pentru noi este satisfactia si multumirea beneficiarilor, cu care de altfel acum continuam mobilarea si pentru restul casei.
               











                   

Un comentariu: