vineri, 5 august 2011

Mobilier HI-MACS

       Suntem foarte mandri sa va anuntam ca din anul 2010 Saramob Design este UNIC producator in Oradea pentru mobilier din HI-MACS. Un material revolutionar, de ultima generatie, care s-a imprietenit foarte repede cu designerii si arhitectii de renume din domeniu, pentru ca ofera solutii spectaculoase atat din punct de vedere tehnic dar mai ales estetic, pentru design si mobilier.
      Posibilitatile de utilizare a HI-MACS-ului sunt nelimitate, ca si forma, culoare, textura. Va invitam sa vizionati portofoliul nostru de mobilier hi-macs.
      Lucrarea de fata este o bucatarie cu fronturi lucioase, iar blatul si insula, sunt realizate din hi-macs. Imbinarile la acest material sunt invizibile, astfel incat totul pare "turnat" dintr-o bucata, chiar si atunci cand vorbim de mai multe planuri cum este si cazul de fata: plan vertical pe perete, interiorul insulei, si planul orizontal al blatului propriu-ziu. Pt. un efect si mai spectaculos s-au adaugat elemente decorative pe fata insulei, frumos iluminate. Proiectul de design apartine prietenilor de la epuradesign.
      Pentru mai multe informatii despre acest material va rugam sa accesati www.hi-macs.eu.


     1. mobilier hi-macs
                                                           2. mobilier hi-macs
                                                           3. mobilier hi-macs

                                         
            

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu