duminică, 2 septembrie 2012

Mobilier Camera tineret, mdf vospit mat combinat cu pal stejar

Mobilier camera tineret cu dulapuri depozitare pana in tavan intercalate cu polite pentru depozitare, in contrast cu usile mdf vopsit mat.O zona de studiu, cu birou, casetiera cu sertare, si un pat cu capataiul tapitat, si sertare de depozitare.
           


                    
Un mobilier de living modern cu o lungime generoasa, unde s-a abordat o linie simpla si moderna, fara accente puternice de culoare. Contrastul dintre tapetul de pe perete si culorile folosite la mobilier este unul estompat, dar exista un contrast foarte elegant de textura intre tapet si uni-urile folosite la mobilier. Sertarele se deschid cu glisiere profesionale cu apasare si amortizare, iar usile de la corpurile superioare sunt prevazute toate cu telescop cu ridicare. Imbinarile corpurilor sunt facute la unghi, iar ca si contrast la acest lucru in partea de jos avem o zona de depozitare deschisa unde s-a folosit grosimea de 40mm.











             
Chiar daca spatiul destinat pentru acest mobilier de living si birou nu este unul foarte generos, rezultatul final este unul foarte jucaus si cochet. Exista spatiu de depozitare, (cele 2 sertare mari si casetiera cu sertare), spatiu de lucru, (biroul), si exista o zona de depozitare decorativa in sine, adica cuburile verzi.


                 

sâmbătă, 1 septembrie 2012

Farmacie C.

Un proiect de mobilier pentru farmacia C. din Marghita, in care ne-am straduit sa combinam frumosul cu utilul si cu partea practica. Pornind de la conceptul de design, propus de noi, pe care l-am parcurs, perfectionat si adaptat impreuna cu proprietarii farmaciei ca sa corespunda exact cerintelor si necesitatilor acestui spatiu.
Calitatea a reprezentat o prioritate de la bun inceput, tocmai de aceea, materialele folosite au fost: MDF vopsit, sticla transparenta si sablata, melaminat de stejar, dar pe langa toate acestea am folosit detalii tehnice (grosimi decorative, frezari decorative)ca sa transpunem in realitate dorinta proprietarilor: un concept si un mobilier de farmacie deosebit si frumos.





         

luni, 30 aprilie 2012

Mobilier camera fetita realizat din pal dublat frasin molina combinat cu mdf vopsit lucios mov si mdf vopsit lucios alb. Comoda cu sertare pt depozitare, manere animalute broscuta, steluta si caracatita pt camere copii, glisiere profesionale cu amortizare, balamale cu amortizare, joc cuburi depozitare.
         


            

miercuri, 1 februarie 2012

Bucatarie moderna pal si mdf vopsit, blaturi hi-macs alb mat

Am reusit de curand sa fotografiem un proiect finalizat la inceputul lunii ianuarie, o bucatarie moderna,de dimensiuni generoase, combinatie pal si mdf vopsit lucios,cu blaturile de lucru din hi-macs alb mat. Este un proiect de bucatarie cu un design frumos si modern, dar in acelasi timp este si foarte functionala(dupa cum ne marturisesc beneficiarii).
Prioritatile si cerintele pentru acest proiect au fost foarte bine gandite si analizate impreuna cu beneficiarii. S-a dorit o bucatarie cu mult spatiu de depozitare, functionala, cu o insula pentru gatit, cu zona de luat masa pentru 4 persoane, cu amplasarea bine gandita a tuturor electrocasnicelor, si nu in ultimul rand cu un design aparte. Toate sistemele folosite sunt sisteme profesionale de deschidere, de depozitare si de compartimentare, toate fiind prevazute cu amortizare.
In zona insulei, unde se afla plita, avem cateva insertii metalice in blatul de hi-macs, iar in zona chiuvetei avem cateva frezari in hi-macs pentru partea de stors vase.
Cele 2 tipuri de manere (cele lungi metalice, si cele cu fata de sticla transparenta) au fost aduse pe comanda speciala, si dau un efect aparte intregului ansamblu.
Cu siguranta cea mai mare rasplata pentru noi este satisfactia si multumirea beneficiarilor, cu care de altfel acum continuam mobilarea si pentru restul casei.